Geest

Beginnen met Meditatie

Over hoe je moet mediteren laten we ons in deze blog post niet uit. Er zijn veel verschillende manieren om te mediteren en wat voor jou de beste manier is zul je zelf moeten ervaren. Wel willen we hieronder een paar tips meegeven voor als je met mediteren wilt beginnen.

1. Maak er tijd voor vrij

Bij meditatie wordt vaak getracht nergens aan te denken en al helemaal niet aan de toekomst. Echter, om een meditatie sessie in te plannen zul je toch wel even je agenda moeten pakken en een tijdstip vast te zetten. Op het moment dat je voor jezelf tijd hebt vrij gemaakt om te mediteren hoef je er ook niet meer aan te denken.

2. Voorbereiding

In principe zou je overal en altijd kunnen mediteren. Als je net begint kan het soms helpen om een voorbereiding te treffen. Denk hierbij aan een ontspannen muziekje, een rustige omgeving en zet je telefoon en computer uit om afleiding te voorkomen.

3. Oordeel niet over jezelf

Om meditatie vol te houden is het belangrijk dat je niet oordeelt over jezelf, het resultaat en of je het wel goed doet. We zullen binnenkort een uitgebreider blog schrijven over meditatie maar dit willen we je alvast graag meegeven. Succes!

 

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.