Beweging

Personal Training mét bal

“Toen ik nog voetbalde had ik altijd een topconditie zonder erbij na te denken. Nu moet ik, vaak tegen mijn zin, hardlopen om fit te blijven. COS PT heeft hier misschien wel de perfecte oplossing voor gevonden”

Bekijk hieronder de Persoonlijke Voetbaltraining van Nick Coster van COS PT:

Wat was vroeger het ergste wat je tijdens de voetbal kon overkomen? Een rode kaart? dat leverde je nog de nodige respect op in de kleedkamer. Op de bank zitten was natuurlijk nooit leuk maar dan had je waarschijnlijk je best niet gedaan op de training.

Wat ik het ergste vond was een fanatieke trainer die was vergeten dat we op voetbal zaten. Meestal aan het begin van het seizoen. Dan kwam hij aanlopen en zag je al dat het fout zat. Hij had geen ballen bij zich! Een training zonder bal… Niets erger dan dat.

Herkenbaar? Toch doen veel mensen (waaronder ikzelf) dit geregeld. Trainen zonder bal. Zelf sta ik 2 keer per week in de Sportschool gewichten te sjouwen en loop ik in het weekend ook nog 5 km. Allemaal zonder bal!

COS PT

Deze week heb ik met Nick Coster van COS PT afgesproken bij de velden van ARC voor een Personal Training gericht op voetbal. Ik hoorde van zijn concept en was gelijk enthousiast. Trainen vind ik leuk om te doen en voetballen is toch ook nog steeds een passie van mij.

Nick Coster heeft dankzij zijn ervaring als profvoetballer (bij o.a. Ado Den Haag en FC Volendam) een echte winnaarsmentaliteit ontwikkelt. Ik was erg benieuwd hoe dat zich zou vertalen naar Personal Training. Zou ik helemaal afgemat worden? Ik maakte me vooraf wel een beetje zorgen.

Na de warming-up zijn we met diverse oefeningen aan de slag gegaan. Afhankelijk van je wensen kun je meer focussen op techniek, kracht of uithoudingsvermogen. Het eerste wat ik dacht… ‘Ik zou willen dat ik zo serieus met voetbal bezig was geweest toen ik jong was’. Je weet nooit wat er uit was gekomen.

Voor wie is deze 1-op-1 Voetbaltraining?

Voor jonge talenten die in de zomer bij willen leren en echt serieus met hun sport bezig zijn zijn de trainingen van Nick ideaal. Je kunt je conditie op peil houden maar ook heel specifiek trainen op je afwerking of balaannames. Als je iets wilt moet je er hard voor moeten werken en Nick weet dat goed duidelijk te maken.

Naast talenten zijn er ook steeds meer profvoetballers die in de zomer aan hun eigen ontwikkeling willen werken om het maximale uit hun carrière te halen. Door op die professionele manier bezig te zijn met voetbal heeft Nick ook meer dan 15 jaar als profvoetballer gepresteerd. Zijn kennis en ervaring brengt hij graag over aan andere die een mooie carrière nastreven.

Niet alleen voor Professionals

Of ik na 1 training met Nick klaar ben voor het professionele voetbal weet ik niet. 31 jaar met een zwakke linkerknie… dat zal wel lastig worden. Wel vond ik het een hele leuke training waarbij ik het plezier in voetbal ook weer gelijk terugkreeg. Het veld en de bal geeft nog steeds een magisch gevoel.

Voor amateurs en/of vrienden die het gewoon erg leuk vinden om weer eens iets anders te doen, en het gevoel van een profvoetbal training willen ervaren, is de voetbaltraining van COSPT ook zeker geschikt. Het is een uitstekende manier om je conditie te verbeteren.

Wat doet COSPT nog meer?

Nick is trouwens minder streng dan hij bij aanvang voor doet komen. Ik maakte me zorgen maar hij weet goed in te schatten hoever hij je kan pushen. Niet over de grens maar wel op zoek naar een maximaal resultaat.

Naast Persoonlijke voetbaltraining geeft COS PT ook Personal Training in de Sportschool of buiten bij de Zegerplas. Een andere passie van Nick is Kickboksen en MMA en ook daar kun je Personal Training in krijgen.

Voor meer informatie over COS PT kun je HIER klikken. Of ga even naar de Website van COS PT. Nick vind het belangrijk dat er een klik tussen beide partijen. Hij biedt dan ook altijd een eerste GRATIS proefles aan om kennis te maken en van beide kanten te ervaren of er een Match is.

Ik zou deze optie zeker aannemen! KLIK HIER OM EEN PROEFLES IN TE PLANNEN

Groet,

Bart van Dam

About the author

Related Posts